Slumpad post: Städad hall
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Frösådd och omplantering

| 2006-04-02, 18:42

Idag tog jag mig i kragen och har planterat om en 4-5 blommor (sen hade jag inte fler krukor som passade…) plus att jag satte en ny – den spetsen som bröts av under flytten på en av våra Dracenor.

Anna kom över och vi botaniserade lite på Trädgårdshuset som ligger här i området. Sen gick vi hem med lite nyinköpta fröer och sådde en del av dem plus en del som jag redan hade från förra året och från Trädgårdsmässan som jag var på för någon vecka sen.

Ett ställe på nätet som jag kan rekommendera är Rara växter. De har många ovanliga fröer och är smidiga att beställa ifrån. Var mycket trevliga på mässan dessutom 🙂

Fröer inköpta på mässan: Kopparstarr, Förgätmigej, Kejsarvinda (“Milky Way”, “Flying Saucer”), Purpurvinda, Blomsterlin, Prins Gustafs Öga, Blomstertobak (“Perfume Deep Purple”, “Lime Purple Bicolour”, “Tinkerbell”), Rosenglim, Buskkrasse, Minipensé.

Alla skulle dock inte sås ännu utan på friland så man får vänta och se helt enkelt. Lär återkomma när det dyker upp något grönt i mina planteringar.Kommentera