English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommardäcken på

| 2006-04-22, 17:56

Nu är det sommar eftersom vi har bytt till sommardäck! Vi investerade i ett fälgkors vilket gjorde det hela mycket smidigt. Tio minuter tog det från det att första vinterdäcket skruvades av till att alla sommardäcken var på.

Byter däck Klart!4 kommentarer to “Sommardäcken på”

 1. Kjellis says:

  Hur lång tid tog det att tvätta bilen?

 2. sue says:

  Tvätta bilen? Varför ska man göra det? Nu är det ju mycket coolare för den kan försvinna i intet på en parkeringsplats och tjuvarna går förbi utan att ens se den! Vi testade med Anna förut idag. Hade parkerat en bra bit från deras hus och var enda bilen på parkeringsplatsen som syntes från huset, och Anna såg inte var vi stod.

 3. John says:

  Vi har dessutom börjat misstänka att det är smutsen som håller ihop karossen, och att om vi tvättade bilen skulle det inte bli något kvar…

 4. Niklas says:

  Tycker att du har hittat själva mekarstilen John. Bra hållning, snygg posé…men håller med kjellis…tvätta bilen kanske vore nått 🙂

Kommentera