Slumpad post: Utvecklingssamtalsdag 2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stig Fredriksson

| 2006-04-25, 17:44

När jag stod och väntade på tunnelbanan i Skanstull gick Stig Fredriksson förbi med raska steg bärandes på portfölj och tidning. Åtminstone tror jag att det var han, för jag såg honom bara lite snett bakifrån, och han pinnade på ganska snabbt. Jag tror iallafall att han heter Stig Fredriksson – han är reporter på SVT och brukar ha magasinsprogram och liknande. Om det inte var han, så var det ändå väldigt likt…6 kommentarer to “Stig Fredriksson”

 1. sue says:

  Vem är Stig Fredriksson?

 2. Kjell says:

  Denne man:

 3. John says:

  Skit också – då var det visst inte honom jag tänkte på… Det är inte ens likt. Hmm… Kan dock inte komma på vad han heter. Någon som vet?

 4. John says:

  Olle Stenholm var det jag tänkte på! Denne man: http://www.aftonbladet.se/nyheter/0008/30/30s15olle53.jpg.

  Rätt likt Stig Fredriksson ändå iofs, så jag låter titeln vara kvar (om det nu skulle råka vara han).

 5. kjellis says:

  Jo, de förenas ju utseendemässigt i sin uppenbara och ohämmade sexighet. Svårt att hålla isär…

Kommentera