Slumpad post: En kort vecka
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Du är en odlare

| 2006-05-07, 20:24

Efter en dag på tomten surfade jag runt lite och tittade bla på Lindas trädgård (inte någon jag känner men oxå någon som nyss köpt hus – dock med större tomt) och hon hade gjort ett test på Gröna rum som visar vilken trädgårdstyp man är. Jag fick:

Du är en odlare
Du samlar mjölkkartonger och glasspinnar för att kunna göra noggrant märkta frösådder i husets alla fönster redan i februari. Varmbänk och växthus eller bara trädgård spelar ingen roll, överallt växer det så det knakar. Gräsmattan i din trädgård krymper från år till år.

Med tanke på vad som brukar stå i sovrummet just nu så känns det som om det stämmer (eftersom vi fått en försmak av sommaren i helgen så har blommorna fått stå på balkongen):

Mina plantor6 kommentarer to “Du är en odlare”

 1. kjell says:

  Du är en latmask!

  Du vill njuta av trädgården. Hängmattans och utemöblernas plats är det som måste planeras in först. Trädgården innehåller långt fler oklippta buskage än klippta häckar. Allt grönt är skönt. Du betalar ungarna för att de rensar ogräs, eller så kör du gräsklipparen över maskrosorna när de börjar sticka i ögonen.

 2. John says:

  Du är en fixare!

  Du gillar att jobba i trädgården. De stora byggprojekten måste klaras av innan du ens kan tänka dig att sitta ner och njuta av någon växtlighet. Dessutom vet du att det alltid är bäst och billigast att göra jobbet själv. Mitt i vintern eller under den hetaste sommardagen spelar ingen roll, det är alltid läge för nya projekt.

 3. sandra says:

  kul test!
  Jag blev i och för sig en latmask med jag är lycklig när jag ligger på min filt och käkar godis och spanar på grannen som sliter.

 4. kjell says:

  Klart hon ska vara med här också…

 5. Anna says:

  Du är en trendnisse!
  Du bläddrar helst i glansiga inredningsmagasin och trädgårdstidningar för att inspireras av de senaste trenderna. Hellre en rejäl förändring av trädgården än småpyssel med lite här och där. Grönsaker kan man köpa på torget och sommarblommor finns färdiga som snitt eller i kruka.

  Misstänker att detta bygger på att man har en trädgård samt ett brinnande intresse. Vissa av frågorna hade jag något svårt att relatera till. Tex den om grannens gräsklippning.

Kommentera