Slumpad post: Fyra blev två
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Boka häck

| 2006-05-10, 19:23

Idag har vi nog gjort det vuxnaste hittils. Vi tänkte plantera en häck (vilket är ganska vuxet), och ska därför köpa häckplantor (ännu mer vuxet). Idag var vi och bokade dessa häckplantor (vuxnast av allt).

På lördag går själva häcksättningen (eller vad det heter) av stapeln, och det kommer att inledas med att vi tar bort staketet på framsidan, som ska ersättas av häcken. Själva häcken består av Svart Aronia, och vi fick tipset av grannen som har satt en likadan.2 kommentarer to “Boka häck”

  1. Christel says:

    Jättebra val av häck!!
    Har satt sån i stugan.Den blir helt röd-orange på hösten. Så tjusig!
    Där blir bär som ni kan göra sylt på.

  2. sue says:

    Ah, riktigt vuxet alltså – att göra sylt 🙂

Kommentera