Slumpad post: Inspirationskälla
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grillmästarn

| 2006-05-12, 21:35

BBQ Of SwedenIdag skulle vi bjuda över Annaopeter på grillning (vi skulle grilla mat alltså). Då insåg vi att vår grill var kraftigt underdimensionerad. Efter lite snabba sneglingar på nätet gick kosan till Rusta där vi hittade BBQ Of Sweden – den största kolgrillen de hade. Den levererades omonterad i kartong, och med en monteringsanvisning i tolv (!) steg, så våra gäster hann dyka upp innan grillen var färdig. Nu är det bara utemöblerna som saknas.



8 kommentarer to “Grillmästarn”

 1. sandra says:

  Härligt med grillat. Ja som nyblivna husägare blir det väl en hel del nyainköp kan jag tänka mig.

 2. sue says:

  Mmm… vi satt just och sa att det nu blir dyrare än renoveringen. Jord, växter, utemöbler, färg etc. Tar det någonsin slut?

 3. sandra says:

  nej det tar aldrig slut för när man är klar med “allt” är det dags att börja om med det man gjorde vid först…..det är en evighetsmaskin…..

 4. sue says:

  Oj då. Undrar vad vi har gett oss in på! 🙂 Nä, än så länge känns det faktiskt mycket trevligt med hus och tomt – även om det “bara” är ett radhus. Just nu är vi snarare mycket nöjda med att inte ha ett stort hus att måla och en stor tomt att sköta.

 5. sandra says:

  ja jag håller med. Hellre lite pill och sen njuuuuta i solen. iställer för att alltid masa runt.

 6. Niklas says:

  Ser fram emot att få bli inbjuden till en riktig BBQ.

 7. sue says:

  🙂 Vi funderar nog på inflyttningsfest i augusti – från början var planen maj… men saker och ting är till för att ändras:)

 8. […] vinterskrud (typ klänning i liggunderlag), slangar har plockats in och en del utemöbler likaså. Grillen har skänkts till grannar eftersom John hellre vill ha en rund och det fick han på sin […]

Kommentera