Slumpad post: Fixat av kundtjänst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Påt igen

| 2006-05-14, 21:22

Plantering av blommorGivetvis räcker det inte med häck nu när vi har en så stor rabatt, så det blev en tur till Trädgårdshuset och lite blommor inhandlades. Före det var vi dock iväg för att handla mer jord eftersom allt vi hade hemma gick åt till häcken igår.

Det var jättesvårt att välja så jag valde på måfå så får man väl lära sig på sina misstag. Kroppen var lite mör efter gårdagen så det var svårt att få till riktig energi, men ner kom blommorna och några kryddväxter iaf. Riktigt roligt att se hur alla som passerar huset tittar 🙂9 kommentarer to “Påt igen”

 1. Niklas says:

  Gud va duktiga ni är 🙂

 2. sandra says:

  fin fint. Ja det roliga med radhus är att det smittar. Hos oss är det lite “svensson svensson” stuk. Börjar man sopa på framsidan så sopar efter en stund nästintill allihopa. Samma fenomen gäller om någon börjar tvätta fönster eller kör in o ska tvätta bilen.
  Givetvis hakar vi oxå på det gäller ju att passa in…fniss….tyvärr har ingen annan nappat på idén med bara ogräs i framsides rabatten.

 3. sue says:

  Här är oxå “Svensson Svensson”. Riktigt spännande faktiskt. Ser fram emot sommaren här 🙂

 4. sandra says:

  ja det är mysigt, det gäller bara att inte vara folkskygg för då kan det nog vara lite jobbigt.
  Men visst är det en viss charm med att snacka över häcken med ett glas vin och grillosen står som ett svart moln över hela området.

 5. sue says:

  🙂 Kan tänka mig. Har redan märkt av det där med grillos. Man blir lätt lite sugen på att grilla när man känner doften så fort man kommer in i området!

 6. anse says:

  Ni har “häcken full” då med andra ord!!

  Det var väldigt vad ni påtar och grejar!! Tur att ni har begränsningar när ni har radhus (gräsmattskvadrat) annars hade ni väl fortsatt ut på gatan ….(visst hade det varit vacker med ett grönt, mulligt farthinder med bädd av småblommor av allehanda sorter och färger…. )”

  Ser ut att bli väldigt fint resultat!!
  =)

 7. Anna says:

  Jag gillar Anses idé. Bryt upp asfalten och anektera ytan till er egen. Det skulle nog stimulera relationerna. I alla fall i någon riktning…
  🙂

 8. sue says:

  Ah, låter som spännande inslag i Svensson-vardagen här i Skarpnäck 🙂 Ska fundera på det – tills nästa år…

 9. kjellis says:

  Why wait? Rätt som det är får ni samma vardag som vi.

  Lalalalalalalalalalala

Kommentera