Slumpad post: Somnade i tältet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läckberg, Camilla: Predikanten

| 2006-05-28, 11:40

Bokbild från adlibrisUnderhållande deckare som nämner Dals-Ed 🙂 Min andra bok av Camilla Läckberg och jag kommer definitivt att fortsätta läsa hennes böcker. Man funderar hela tiden på hur lösningen av fallet kan se ut men jag kom inte på det förrän väldigt sent i boken (kanske kan jag skylla på att jag låg vaken sent igår och läste och sen fortsatte imorse för att läsa klart den runt halv 9). Gillar oxå att det finns en bihistoria med huvudpersoner som fortsätter genom böckerna – även om jag kan erkänna att sånt blir lite jobbigt eftersom jag är så glömsk 🙂2 kommentarer to “Läckberg, Camilla: Predikanten”

  1. Anna says:

    Den måste jag läsa!

  2. kjellisen says:

    Tack för de tänkvärda orden, Anna!

Kommentera