Slumpad post: Prognoser
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besöksdag

| 2006-06-06, 21:34

I söndags var stora besöksdagen. Vi inledde med brunch då Niklas, Lena, Simon och Fanny kom på besök. Fick en krusbärsbuske som inflyttningspresent – den ska snart ner i jorden så att vi kan få bär redan i år kanske 🙂 Coolt, plocka bär på tomten!

Sen bjöd vi in Anna och Peter på middag. Vad de inte visste var att vi skulle få fler besökare och att de inte alls skulle åka hem och titta på King Kong. Efter maten och lite cykelfixande (TACK Peter!) så dök Anse, Eva-Lena och Lovisa upp. Anna blev hyfsat överraskad kan man säga 🙂 Av andra gänget fick vi en fin “olje”lampa!9 kommentarer to “Besöksdag”

 1. John says:

  Anna blev hyfsat överraskad kan man säga

  Inte lika överaskad som jag blev av färg-kavalkaden på Anses hemsida!

 2. kjellisen says:

  Var just och såg Omen. Inget skrämde mig där som Anses sida.

 3. sue says:

  Kanske var jag elak som länkade dit, men faktum är att man får upp den sidan om man googlar på mig så jag kunde inte låta bli!!

 4. anse says:

  Tänker ALDRIG ta bort den!

 5. anse says:

  Nu har jag suttit och skrattat länge .. jag har totalt glömt bort den sidan…kanske därför det är så svårt att få datajobb?? =)

 6. kjellisen says:

  Ha! Could be on to something there…

 7. sue says:

  Kanske tur att du bytt efternamn?

 8. Anna says:

  O my god! Jag fick nästan brock på synnerven när jag öppnade Anses sida. Vilken färgchock! Ibland brukar jag surfa in och läsa om alla Annor m fl, men framsidan har jag nog faktiskt aldrig sett. Ojoj!

Kommentera