Slumpad post: Skidor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lindqvist, John Ajvide: Låt den rätte komma in

| 2006-06-17, 12:38

Bokbild från adlibrisSplittrad. Kan inte bestämma mig för vad jag ska tycka riktigt. Samtidigt som jag jag läst den på 8 dagar vilket tyder på att jag inte kunnat släppa den så vet jag inte om jag tycker om den. Läser ju oftast böcker där jag handlingen faktiskt skulle kunna ha inträffat, men här tror jag inte det. Konstig känsla helt enkelt. Hmm… kanske kan någon annan läsa den – om ni inte redan har läst den – och säga vad ni tycker.4 kommentarer to “Lindqvist, John Ajvide: Låt den rätte komma in”

 1. Peter says:

  Jag läste den för ett tag sen och nu håller Anna på med den.

  Jag tyckte första tredjedelen var fantastiskt bra. Sen började jag tappa tålamodet lite och tyckte att det kändes lite tjatigt. Jag kanske tyckte den var bättre innan jag så att säga insåg vad den egentligen handlar om. En fördel med att inte läsa på baksidan.

 2. sue says:

  Ja, samma sak här (läser aldrig baksidan). Jag gillar inte riktigt böcker som inte handlar om verkliga saker. Sen ogillade jag författarens kommentar där han skriver att han ändrat klimatet från det som verkligen var november 1981 “I övrigt är allt som står skrivet i boken sant, även om det hände på ett annat sätt”.

 3. sue says:

  Givetvis! Man lägger ju trots allt dyrbara timmar på att läsa boken.

Kommentera