Slumpad post: Lånelöfte
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hofmann, Corinne: Den vita massajens dotter

| 2006-06-23, 10:16

Bokbild från adlibrisLäste första boken, Den vita massajen för något år sen och fångades av den här kvinnans öde. Det var en självklarhet att läsa fortsättningen. Hon kommer inte att vinna något nobelpris för hur hon skriver, men det är ointressant på något sätt – här är det själva historien, innehållet, som man vill åt och inte själva läsupplevelsen. Ser på Adlibris att det nu finns en fortsättning så när den kommer i pocket blir den min 🙂 Man minns en hel del ur första boken när man läser denna, så man bör definitivt läsa dem i ordning!
Skönt att för en gångs skull läsa en bok där slutet inte är det intressanta – det var helt ok att läsa på baksidan!Kommentera