Slumpad post: Ingen tidning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Måla spaljé

| 2006-07-13, 22:30

Målandet går trögt. Nu när vi jobbar igen är det lite svårare att få till. Regnat har det oxå gjort (givetvis eftersom vi inte har semester längre) och då går det ju definitivt inte att måla. Vi har nu ytterst lite rött kvar (lite som jag missade när jag målade på framsidan…) och sen en del vitt på balkongen och lite mer vitt på framsidan. Bör vara klart på lördag. Vi bokade stegarna en vecka till helt enkelt (eller ja, det var inte så enkelt att få tag på nyckel till steglokalen, men det är en annan historia).

Idag tog jag mig i kragen igen och målade lite på framsidan vid dörren. Närmare bestämt spaljén. Som tur var hade jag redan målat lite på den. Efter en halvtimme började tankarna på att köpa en ny bli allt mer lockande. Den nya skulle redan vara vitmålad givetvis! Skam den som ger sig dock för nu är den färdigmålad.Kommentera