Slumpad post: Blivande hantverkare?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tältet blommar

| 2006-07-31, 22:02

Blommande kejsarvindaSå imorse hade det hänt och jag var bara tvungen att fotografera blommorna i vårt gröna tält. Kejsarvindorna har nämligen den egenskapen att blomman bara varar en knapp dag. Ja, den tillhör samma släkte som Blomma för dagen (vet egentligen inte vad skillnaden är…). Längst ner så kan man skymta krassens gula blommor. Man kan säga att den hamnat lite i skuggan av kejsartältet :mrgreen:5 kommentarer to “Tältet blommar”

 1. Anna says:

  Mäktigt! Tänk att det kunde bli så mycket så snabbt! Jag hoppas min vinda får blommor den också.

 2. sue says:

  Ser du några knoppar ännu?

 3. Anna says:

  Jag har inte kollat. Jag tänkte styra upp balkongen i helgen igen. INte helt omöjligt att jag tar en tur till handelsträdgården i närheten av er. Kanske kan man få tigga till sig en kopp av något då?

 4. sue says:

  Givetvis – vi är där och putsar och fejar inför kommande helgs kräftskiva med grannar.

 5. […] dvärglönn vi planterade i juli blommar nu. Visst låter det lite ovanligt? Jo, det är så att kejsarvindorna från förra året gjort precis som krassen, nämligen självsått sig och de kunde bara inte låta bli att slingra […]

Kommentera