English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tur till Saltå Kvarn

| 2006-08-17, 21:03

Vägskylt Saltå KvarnSemesterns hittills längsta resa gick till Järna och Saltå Kvarn. Ett ställe där man producerar och säljer biodynamiskt odlad mat. Det drivs såvitt vi förstått av antroposofer, som är någon slags mystiker som vill leva nära naturen. Där passade vi på att äta lunch, dock inomhus eftersom vi utomhus jagades konstant av getingar, trots byte av bord några gånger – det var alltför nära naturen för oss. På vägen tillbaka stannade vi till på IKEA och nog slank det med en liten Billy 🙂4 kommentarer to “En tur till Saltå Kvarn”

 1. Anna says:

  Du får utrusta din skalmanrygga med en flaska radar? En Billy är ju aldrig fel.

 2. sue says:

  Hmm… undra om de har radarflaskor i resestorlek, det vore perfekt!

 3. Niklas says:

  Lite radar kombinerat mer RoundUp, sen så är man garderad mot naturen. Naturvänligt suger…

 4. sue says:

  Undras vad antroposoferna sagt om vi plockat fram sånt där och fixat lite med getingarna!

Kommentera