Slumpad post: Godkänd bil
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Marklund, Liza: Den röda vargen

| 2006-08-18, 12:23

Ännu en bok om Annika Bengtzon – har läst dem allihop. Denna har dock vilat i bokhyllan länge utan att bli läst. Fast nu när det kommit ut en till kände jag att det var dax. Lite trögstartad var den, men sen högg den tag, så jag har läst mer än 2/3 idag 🙂 Den kan alltså rekommenderas!3 kommentarer to “Marklund, Liza: Den röda vargen”

  1. Niklas says:

    Har hon inte börjat tappa taget nu den goda Liza? Känns inte klockren längre.

    Jag har helt o hållet tappat intresset för henne nu, synd egentligen för jag tyckte om hennes stil i början.

  2. sue says:

    Håller med. Det är inte riktigt som förr. Stör mig även på detaljer som inte är som de borde i böckerna. Som att en journalist inte har bredband 2005 (eller när boken nu ska utspela sig). Det är dock lättläst underhållning så jag läser nog några böcker till 🙂

  3. […] boken om Annika och det ska bli tre till. Jag kommer garanterat att läsa dem. Efter svackan med Den röda vargen så håller böckerna verkligen läsaren i sitt […]

Kommentera