Slumpad post: Första vändan kortkommandon
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Myers-Briggs Type Indicator

| 2006-08-25, 16:49

Visst är det härligt att stoppa in folk i fack? Här är ett personlighetstest som gör just det, fast man ska dock komma ihåg att det bara är ett hjälpmedel att förstå hur andra funkar. Det är inte en absolut sanning. Själv har jag tagit det riktiga testet på jobbet för 4 år sen och sen har jag gjort det på nätet två gånger. Båda gångerna har det känts som att jag svarat annorlunda och jag har trott att jag skulle få ett annat resultat. Denna gången var jag helt övertygad – men icke. ESFJ verkar vara ränder som inte går ur för mig 🙂

Gör testet!

ESFJ: Varmhjärtade, pratsamma, populära, samvetsgranna, borna samarbetare och aktiva gruppmedlemmar. Angelägna om harmoniska relationer och bra på att skapa sådana. Alltid i färd med att göra något snällt för någon annan. Arbetar bäst om de får uppmuntran och uppskattning. Är oftast mest intresserade av saker som har en direkt och synbar inverkan på andra människors liv.

Hur många av min typ behövs för att byta en glödlampa?
Minst 2 – låt mig bara gå och ringa någon som kommer hit…

Min MBTI-bön:
Gode Gud giv mig tålamod, och jag menar NU.

Läs mer om ESFJ

Läs en kortare beskrivning av de olika typerna. Här finns även bön och byte av glödlampa (inkl en bonus).6 kommentarer to “Myers-Briggs Type Indicator”

 1. sandra says:

  Nämen jag är oxå en ESFJ 😛 vi gjorde detta testet på jobbet förra våren när vår chef ville att “vi skulle bli vänner och förstå varandra” 🙄
  Men det var himla kul och vi skrattade gott åt varandra så lite nytta gjorde det nog 😉

 2. sue says:

  Haha, se där 🙂 De som jobbar inom vård och omsorg är ofta ESFJ har jag för mig.

 3. sandra says:

  Då har du hamnat fel med andra ord din datanörd 😉

 4. John says:

  INTJ
  Är originella i sitt sätt att tänka och har en stark drift att göra verklighet av sina idéer och mål. Har långtgående visioner och finner snabbt meningsfulla mönster i det som händer i omvärlden. Inom områden som intresserar dem är de duktiga organisatörer och genomförare. Skeptiska, kritiska, oberoende och beslutsamma med högra krav på kompetens och prestationer.

  Hur många behövs det av din typ för att byta en glödlampa?
  Kan du definiera byta?, och vad menar du exakt med glödlampa?

  MBTI-bön
  Gud, låt mig vara öppen för andras idéer, hur FEL de än må vara.

  Typologiska gravskrifter
  Försök att nu tala om för mig vad jag ska göra!

  Jag gjorde testet för några år sedan på jobbet och då blev jag INTP fast med ett \”svagt P\”, och jag måste faktiskt säga att jag tycker INTJ verkar passa mig bättre 🙂

 5. […] mycket om Myers Briggs, men är på […]

 6. Jonas says:

  INTJ, men med svagt N (12%) vilket nog beror på att jag egentligen är ISTJ …

Kommentera