Slumpad post: Lådfix
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

The Terminator

| 2006-08-27, 13:28

The TerminatorÄntligen har vi hittat det perfekta vapnet mot getingar som envisas med att dyka upp när vi sitter och äter på uteplatsen: The Terminator. Den är formad som ett tennisracket och strängarna blir strömförande när man trycker in en liten knapp, och meningen är givetvis att man med en välriktad backhand ska elektrifiera getingar och andra obehagliga insekter. Den drivs av små AA-batterier, så jag var lite skeptisk till hur mycket ström den egentligen kunde alstra, men jäklar vilken smäll som uppstod när den första getingen fick sin överdos av el. När krutröken lagt sig kunde man lugnt gå bort till den (den flög iväg några meter av smällen) göra processen kort med skosulan. Rekommenderas!Kommentera