Slumpad post: Veckans bokbloggsfråga (17)
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Orientering

| 2006-08-26, 21:53

En av våra grannar har pratat varmt om Brotorpsstugen, där Skogsluffarnas OK håller till. Igår sa han att idag skulle det vara öppet hus 10-13 så vi tog oss i kragen och knallade dit (tar mindre än 10 minuter att gå). För 10 kr/person fick vi karta och fika (saft, macka, bulle och kaffe). Billigare helgnöje får man leta efter.

De hade flera banor att välja på. Den vita följde stigarna och det kändes ju lite fegt tyckte jag så vi slog till med den röda på 3,9 km.
De knappa 4 kilometrarna blev nog några fler för oss, för vi tog inte fågelvägen och vi hittade inte alla direkt (spikade dem på orienterarspråk). Efter ca 2 timmar hade vi iaf fall tagit oss runt och fikat var mycket välkommet! Underbart väder och kanonhärligt skog – det kommer defintivit att bli fler gånger.

Mitt på banan piper min mobil. Det är ett MMS från Camilla S, med utsikt från Eiffeltornet i Paris. Vi kontrar givetvis med en bild på oss i skogen:

JoS orienterar7 kommentarer to “Orientering”

 1. sandra says:

  Åh..härligt!
  Hade ni nytta av dina gamla orienteringskunskaper eller du har lagt av dig? 😛

 2. Ana says:

  Nästa gång kommer det att gå bättre!

 3. sue says:

  Hade grym nytta av mina gamla erfarenheter, även om jag efter sisådär 15 år var ganska ringrostig 🙂

 4. John says:

  Och det fanns absolut ingen hjälp att få från mig, vad gäller orienteringen (dock hade jag väldigt många synpunkter på vägval).

 5. Anna says:

  Uselt lokalsinne men en mycket bra back seat driver. Vi har mycket gemensamt du och jag John!

 6. […] Posted in Övrigt | Comments | Trackback | RSS By sue, 2006-09-12 at 18:57 Idag var det dags för vår första tisdagsträning med Skogsluffarna.Vår granne Tommy var tisdagsvärd och givetvis tog vi oss i kragen och knallade dit. Efter att ha varit där tre lördagar i rad (John har bara varit med en av gångerna) så börjar jag nu känna igen en hel del personer. Alla är otroligt trevliga! Tisdagsträning innebär att man först rör på sig och sen dusch och bastu för dem som vill och sen har värden fixat soppa och tilltugg – mycket gemytligt och trevligt Själva träningen idag bestod i att gå vita banan från i lördags och plocka in kontrollerna. Göta Petter vilken dålig kondis jag har! « Mediaspelare ersätter DVD, video och CD | Home […]

 7. […] nog ta och testa lite lättare orientering med honom i höst. Vardagen | Joel, karta | Trackback | […]

Kommentera