Slumpad post: Grått
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Förkyld

| 2006-10-06, 7:02

Jag är förkyld. Som tur är kan jag jobba hemifrån, och eftersom jag är den enda som sitter i Stockholm i mitt projekt blir skillnaden faktiskt inte så stor… Dock är det ingen picknick att hosta så man låter som en gammal t-ford och även lite långtråkigt att gå hemma o skrota hela dagen. Tror nog att det är på väg att gå över nu dock (“host-host”).8 kommentarer to “Förkyld”

 1. Anna says:

  Lökmjölk lär vara ett botemedel för din åkomma, Kjellisens standardkur vid förkylning. Har aldrig testat själv, men kanske du kan be om ett stalltips?

  Krya på!!

 2. John says:

  Ah – det räcker faktiskt att tänka på hur \”lökmjölk\” förmodligen smakar, så känns förkylningen inte så farlig längre. Tack!

 3. sue says:

  Lökmjölk? Hmm…

 4. John says:

  Hmm! Jag förutsätter att vi snackar mjölk blandat med lök… eller?

 5. Niklas says:

  annars så är ett varmt bad och whisky ett bra tips. Det ska vara så varmt så att du svettas. Eller så struntar du helt enkelt i badet och dricker ordentligt med whisky. Då blir du i alla fall så bakis så att du inte märker förkylningen…

 6. Anna says:

  Eller kanske en stadig Advocat??

 7. […] Väl hemma var jag såklart tvungen att prova den. Det blev äpplejuice, apelsinjuice och plommon/melonjuice. Otroligt gott! Sen var den faktiskt inte så jobbig att diska så jag tror att den kommer att användas en hel del. Kanske kan den motverka förkylningsteorin? « Förkyld | Home […]

 8. John says:

  Mmm… Advocat…

Kommentera