Slumpad post: Höstens fokus
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Juicepress

| 2006-10-07, 17:32

JuicepressIdag har jag varit och fixat en födelsedagspresent i förskott. Jag råkade nämna för mamma att jag funderade på att köpa en juicepress och då sa hon att det fick jag av henne. Så jag behövde bara bestämma mig. Efter att ha kollat runt lite på nätet så blev det till slut en från Philips.

Väl hemma var jag såklart tvungen att prova den. Det blev äpplejuice, apelsinjuice och plommon/melonjuice. Otroligt gott! Sen var den faktiskt inte så jobbig att diska så jag tror att den kommer att användas en hel del. Kanske kan den motverka förkylningsteorin?17 kommentarer to “Juicepress”

 1. sandra says:

  Låter gott
  Hur mycket frukt går det åt till ett glas?
  Är det surt 😯 eller behöver man inte tillsätta socker?

 2. sue says:

  Av tre apelsiner fick vi varsitt glas så ganska hyfsat tyckte jag. Inget socker behövs.
  Provade att göra på morot igår, blev sådär. Tror jag gillar frukter mer än grönsaker. Gurka blev ingen höjdare alls. Tomat sådär… Men äpplejuice och apelsinjuice – gött! Plommon/melon oxå förresten :mrgreen:

 3. Anna says:

  Ser fram emot att få smaka någon smarrig juice framöver. Vad tror du om Kiwi-jordgubb? Eller kanske Mango-apelsin?

 4. sandra says:

  Blir det sådär köttigt och gott eller är det ren fruktsaft som blir?

 5. sue says:

  Tyvärr får man inte ha mango i den. För trådig tror jag. Samma sak med avocado, banan och någon till. Kiwi-jordgubb borde bli bra 🙂
  Inte så köttig utan bara god 😀

 6. Anna says:

  Annars är ju jordgubb-apelsin en gammal brämhultsklassiker som alltid går hem.

 7. sandra says:

  jag tar gärna ett glas grape 😛

 8. sue says:

  Om ni förvarnar före ni kommer hit så lovar jag att ni får prova det som önskas :mrgreen:

 9. sandra says:

  Vi ringer när vi gästar storstaden i november 😛

 10. sue says:

  Ni är såååå välkomna. Kanske har jag då lite spännande teer att bjuda på efter knappa två veckor på Sri Lanka 8)

 11. sandra says:

  skall ni ut och resa ❓

 12. sue says:

  Ska till Sri Lanka med jobbet (inte John) så resa ja, men inte semester tyvärr 🙁

 13. sandra says:

  hmmm….till sir lanka med jobbet…..ja,ja vi har en viss jobbskillnad på våra jobb.
  Men visst, visst vi har varit på österlen med jobbet, fick till och med magskjuka på köpet 🙁

 14. sue says:

  Jag lär väl säkerligen bli magsjuk på Sri Lanka…

 15. sandra says:

  ja men det låter lite roligare än på österlen 😉

 16. sue says:

  Jepp, fullt med främmande människor och förfärligt långt hem… 😉

 17. […] nog. Inte trodde jag att det kunde vara så illa… Känns ännu mer rätt med en assistent och juicepress. Den senare har tyvärr pga platsbrist inte använts så mycket som jag skulle vilja, men när […]

Kommentera