Slumpad post: Dagens vackra vyer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Styrelseledamot

| 2006-10-26, 22:05

MolnflygarenJa, engagera mig har jag ju svårt för att låta bli så när vår allt-i-allo i området frågade om jag var en föreningsmänniska och kunde tänka mig att sitta i styrelsen så sa jag att jag kunde tänka mig det. Pratade med valberedningen och kom fram till att ledamot blev bra. Ikväll var det föreningsstämma för Molnflygaren och jag valdes till ledamot 🙂 I förra styrelsen var den yngste medlemmen 46… Så nu sänkte vi medelåldern rejält – särskilt med tanke på att han som valdes till ordförande är 21. Ska bli riktigt spännande!

Första mötet är 14 november så precis lagom att jag hinner hem från Sri Lanka.3 kommentarer to “Styrelseledamot”

  1. Lina says:

    Hej! bra jobbat susanne. Det är alltid viktigt att engagera sig i allt från världsomspännande konflikter till kompostering. Eller hur? Ska du åka till Sri Lanka? Vad kul! Där har jag ju varit. Fanns en underbar strand att rekomendera, men den flöt bort med tsunamin….
    Lina.

  2. sue says:

    Ah, se där. Det blir två helger med lite resor. Annars mest jobb – men så är det ju när man inte betalar kalaset själv 😉

  3. […] veckan var det årstämma i vår förening. De två åren jag valdes som ledamot för har passerat, men jag blev lite övertalad om att fortsätta så nu är jag omvald och […]

Kommentera