Slumpad post: Mycket nöjdare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gårdagens lunch?

| 2006-11-07, 6:49

Kanske var det lunchen igår som satte fart på min mage, kanske något annat. Fart fick den iaf och jag sov sådär. Efter att ha petat i mig några papayabitar och en yougurt till frukost kände jag att det nog inte riktigt var läge att åka till kontoret. Åkte upp till rummet (våning 28) och la mig och sov en dryg timme i soffan. SKÖNT! Ska snart ta emot Magnus och Fredrik som har landat och är på väg till hotellet. Några bilder från hotellet:

Colombo - rummet Colombo - utsikt från rummet Colombo - poolen13 kommentarer to “Gårdagens lunch?”

 1. Anna says:

  Rå mat eller vinterkräk – oddsen är nog ungefär lika. Jag gissar att ditt gedigna reseapotek innehåller ett och annat preparat som motverkar instabil mage. Jag hoppas att du snart blir bättre!

 2. sue says:

  Loperamid som jag knaprar ska hjälpa 🙂

 3. lottawej says:

  Äh, det var väl de där konstiga svarta fiskarna du åt igår ihop med shushin, man kanske inte skulle äta dem HELA 😉

 4. lottawej says:

  Vi anmärker väl inte på felstavningar och sånt, så här lingvister emellan 😳

 5. sue says:

  Felstavningar är ett måste på bloggkommentarer. Och som ägare till blogg har man fullkomlig makt över att kunna ändra sina egna och få andra att framstå som fån :mrgreen:
  Skulle man inte äta fiskarna alltså? Ah, såklart var det därför jag mådde fisk!

 6. John says:

  “Shushin”?

 7. lottawej says:

  Ja, “shushin” EXAKT så ska det stavas enligt medeltida japansk tradition, en dialektal variant av lexemet som används av den högsta sociolingvistiska stratan av populationen. He! 😉

 8. John says:

  Ja, “shushin” EXAKT så ska det stavas enligt medeltida japansk tradition, en dialektal variant av lexemet som används av den högsta sociolingvistiska stratan av populationen. He!

  Oj, vad noga jag läste för att hitta stavfel i DEN meningen, men förgäves… 😛

 9. sue says:

  Skulle vilja veta hur många gånger lottawej läste den före submit!! 😯

 10. […] x 2 Posted in Resor | Comments | Trackback | RSS By sue, 2006-11-09 at 18:01 Det blir lite olika typer av luncher här. Igår gick vi till Crescot(?) och käkade lunch. Jag undvek dock att ta det som jag åt i måndags (när jag sen blev lite skum i magen). Istället satsade jag på ett säkert kort – Pizza Hut. […]

 11. lottawej says:

  Det tar mig misnt en time att posta en komentar nummera 😀

Kommentera