Slumpad post: Hjältefilmer
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Döv leopard?

| 2006-11-12, 18:27

Yala - bilkö1Vi åkte vidare och kom till en mindre bilkö och misstänkte givetvis att det var något stort på gång. Eftersom vi åkte med några som faktiskt talar språket så kunde vi till slut få reda på att det tydligen låg två leoparder längre fram på vägen. Tyvärr såg vi inte något pga alla bilar, träd och buskar 🙁 Efter mycket muttrande och diskuterande bland alla här och var så började några längst fram backa så genom lite femton-spel så kom vi tillräckligt långt fram för att kunna se!

Yala - Leopard 1 Yala - Leopard 2 Yala - Leopard 3

Yala - bilkö2Vi tittade, njöt och fotade. Jätteläckert! Bakom oss var det fler som ville fram så vi backade bort efter ett tag (efter ganska mycket meckande hit och dit för att få plats med alla bilar).Kommentera