Slumpad post: Hallfix på g
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

För länge?

| 2006-12-04, 20:30

Idag är det 6 år sen jag gjorde min första dag på Cambio. Jag kan ärligt talat inte förstå var de åren har tagit vägen. Minns när jag gjorde klassikern hur jag tänkte att jag jobbat där länge och nu är det 4 år sen (drygt) som jag började med Lidingöloppet. Hmm… då är det inte så konstigt att jag inte är i samma form längre heller om det gått 4 år 😀

Minns oxå hur många sa att man borde byta jobb minst vart femte år. Fast på den tiden trodde jag att man skulle göra det oftare… Dock tror jag att man måste bli uttråkad först och det är jag inte!6 kommentarer to “För länge?”

 1. Niklas says:

  As time goes by…
  Men din argumentation om form och antal år du har jobbat på Cambi…näe Sue, den håller INTE 😯

 2. sue says:

  Buhu! 😥 Menar du verkligen det?

 3. Lina says:

  Hej Kompis.

  Kanske kommer du att göra om klassikern som ett tio års jubileum? Man vet aldrig. Isåfall vill jag hänga med.

  Lina.

 4. sue says:

  Jag kan tänka mig att göra Tjejklassikern iaf 😆

 5. Niklas says:

  Ska vi inte ta o springa en liten Göteborgsrunda? John fyller ju 40 nästa år, vore väl nått att…fira???

 6. John says:

  Nästa ÅR ja, det är lååååååångt kvar till dess!

Kommentera