Slumpad post: Blivit snabbare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jonas Karlsson

| 2006-12-19, 18:52

Idag på lunchen gick vi som vanligt till ringens sushiställe (numera vet innehavarna vad vi vill ha…). På väg uppför trappan stannar Fredrik och hälsar på en kille med en liten son. Jag och Anna inser snabbt att det är Jonas Karlsson och Fredrik får förklara. “Vi har bott grannar…”. Alltså nästan en Lassie oxå 😀4 kommentarer to “Jonas Karlsson”

 1. Niklas says:

  Helt klart nära “jag mötte Lassie” men ändå inte…Detta var ett kändisfall!

  För att kvala till LAssiekategorien så skulle ni bara nämnt Fredrik och att han bott granne.

  Allt enligt mina regler alltså. Som dessutom kan vara väl så flytande 🙂

 2. sue says:

  Ja, jag håller med och det var därför jag skrev nästan 😯
  Vi har ju inte någon Lassiekategori…

 3. Niklas says:

  Oj…det borde ni ha. Verkligen
  Då tror jag att jag skulle kunna få vara en Lassie medlem nämligen

 4. John says:

  För att du känner oss? 😆

Kommentera