Slumpad post: Midsommar i Gullbrandstorp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Brown, Dan: Änglar och demoner

| 2006-12-25, 23:25

Efter att ha försökt mig på några andra böcker i höstmörkret hittade jag till slut rätt. Minns inte Da Vinci-koden så bra (bara filmen i färskt minne) men den här är minst lika bra. Svårt att släppa den faktiskt. Gillar blandningen mellan fakta och påhitt skarpt och kommer snart att ge mig på en bok till av honom 🙂7 kommentarer to “Brown, Dan: Änglar och demoner”

 1. Niklas says:

  Håller helt och hållet med. En lysande bok faktiskt. Läste sedan i Cirkelns mitt. Det är en bra bok, men är inte i närheten av Änglar eller Da Vinci…

 2. sue says:

  Aj då, då ska jag sänka mina förväntningar. Boken ligger och väntar i hyllan men först ska jag läsa lite andra författaren. Några tips på bra böcker?

 3. Niklas says:

  Snöat in på Mankell för tillfället. Köpte förvisso allt av Martina Haag till Lena i julklapp. Hon har läst två böcker redan…säger väl allt? De är bra, enligt Lena alltså.

  Annars så vete tusan.

 4. sue says:

  Ah, Martina Haag har jag sneglat på faktiskt. Mankell provade jag för massa år sen och orkade inte igenom boken. Kanske är jag redo nu?

 5. Niklas says:

  Lite Wallander, mycket bra och härlig samhällskritik samtidigt. Kan det bli bättre?

 6. Jonas says:

  Tycker Dan Brown är allvarligt överskattad (har därför medvetet undvikit DaVinci i båda formerna). I mina ögon skiljer sig inte hans berättelser/teknik från resten av den stora mängden action/techno-thriller författare. Jag till och med känner igen flera av “knepen” från andra i genren (en genre jag vräker mig i rätt ofta).

 7. sue says:

  Ja, han har ju inte något orginellt grepp, det kan jag hålla med om. Jag gillar dock att man får lite mer omvärldskunskap än i vanliga fiction. Sen stämmer säkert inte allt han skriver, men det gör inte så mycket för jag kommer inte ihåg det så länge ändå :mrgreen:

Kommentera