Slumpad post: Fokus 2020
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tvättaxiomet

| 2007-03-24, 15:16

När man plockar ut kläder ur tvättmaskinen är de oftast ut-och-in (mer än hälften av gångerna alltså). Detta gäller i synnerhet t-shirts och påslakan. Orsaken kan man spekulera i, men jag har upplevt det tillräckligt många gånger för att nu upphöja det till ett axiom:

Tvättaxiomet

Kläder i tvättmaskninen strävar efter att vända sig ut-och-in under bivillkoret att de är rättvända från början.2 kommentarer to “Tvättaxiomet”

  1. Camilla says:

    Hmmm, jag hörde att det var Sue som skötte tvätten men jag kan ju ha missförståt 😉

    Däremot har jag var med om att man stoppar in flera par strumpor och sedan hittar man bara enstaka när det är dags att hänga tvätten. Men här har jag ett tips: http://www.barndesign.se/product-socklock.php?PHPSESSID=69802fe9bdc4e4c730721038990cfb1e

  2. Sue says:

    Kanonbra sajt verkar det som. Där ska jag nog spana runt lite 🙂

Kommentera