Slumpad post: Lite matt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny hårfärg

| 2007-03-26, 15:44

HårfärgEfter att ha skjutit upp det i evigheter tog jag mig i kragen i fredags och ringde min gamla frisör. Snacka om TUR när en av tjejerna i salongen fått ett återbud idag kl 12! Jag tvekade inte en sekund utan bokade givetvis. Var inte fel att strosa dit i dagens ljuvliga vårväder 🙂 Som vanligt är det helt underbart att gå därifrån och känna sig som en ny människa. Kanske en av fördelarna med att klippa sig så sällan – förändringen blir enorm! Senast jag klippte mig var i juni (och gången före dess juni året före!) så nu bokade jag faktiskt en tid i augusti och då blir det ju mindre än 5 månader 🙄6 kommentarer to “Ny hårfärg”

 1. sandra says:

  härligt att bli vårfin 😛 kan man inte få se HELA resultatet 😉

 2. sue says:

  Vi får väl se om någon lyckas fånga det på bild :mrgreen:

 3. Niklas says:

  Ja för denna bild gav lixom inget helhetsintryck… men det Låååter bra 😛

 4. Camilla says:

  Snacka om framförhållning 😆

 5. sue says:

  Man måste ju prova lite nya drag när de gamla inte funkar. Det var frissan själv som föreslog det eftersom hon vet att jag är dålig på att få tummen ur när det gäller klippning…

 6. […] bokningen som gjordes redan i mars så var det idag dax för frissan. Inga större förändringar denna […]

Kommentera