Slumpad post: Spegel i bilen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Overlock – My lock 644D

| 2007-04-07, 21:09

OverlockJag har äntligen fått min overlock! En overlock har jag egentligen velat ha sen jag gick Textillinjen på Värnamo folkhögskola och provade en för första gången. Det går miljarder gånger fortare när man ska sy ihop tygbitar eftersom den syr raksömmen, sick-sackar och klipper av kanten i ett svep. Ska bli otroligt spännande att prova den. Tyvärr kom inte den boken med som skulle komma med (utan fick en annan), antar att den var slut för jag har inte kunnat hitta den någonstans :(Skriven av en norsk kvinna och finns på bokmål på Adlibris, men ingenstans finns den att hitta på svenska…2 kommentarer to “Overlock – My lock 644D”

  1. […] Comments JoS blog » Blog Archive » Overlock – My lock 644D on SyfestivalenÖrngott första produkten från Overlock « Pyssel on Overlock – My lock […]

  2. Sue says:

    Helt plötsligt hittar jag boken på Adlibris jubileumsrea!! Så nu är den snart på väg hem till mig :mrgreen:

Kommentera