Slumpad post: Teateruppvisning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Påsk hos oss

| 2007-04-09, 20:43

Fredagen ägnade vi mest åt att handla och städa så att vi övriga dagar kunde slappa och ha det skönt. Otroligt skönt att få det gjort så tidigt på helgen!

Påskafton firades med lammstek. Första gången vi provade det, kändes vuxet och helt rätt för påsken. Något som dessutom legat på listan över saker som Sue velat göra var att ordna böckerna i bokhylleväggen lite. Helt plötsligt upptäcktes då en och annan dublett…

Tre 683 i radEftersom vintern försvunnit (trodde vi då iaf) så tyckte vi på påskdagen att det var dax för sommardäck. Insåg då hur smutsig bilen var så det blev även biltvätt på vägen till Fredells och Tygvaruhuset. På parkeringen så utropade John plötsligt “Två 683 brevid varandra” och sekunden efter, något mer upphetsad “en till, en till!”. Givetvis stannade vi bilen och John fotade.

Sista lediga dagen blev något lugnare (en del på grund av Sue tappade en säng på tån), men vi hann med en del sänggavelsbyggande, fågelskådande och sen ett besök av Lotta, Martin och Annika, som tittade förbi på en fika, Donkey Konga och middag.En kommentar to “Påsk hos oss”

  1. […] snart två år sen byggde vi  en sänggavel. Vi köpte två tyger, ett som vi nitade fast och ett som vi skulle sy med gummiband så att det […]

Kommentera