Slumpad post: Takbox på
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gåtfull spam?

| 2007-04-14, 8:32

Idag fick jag lite spam till mitt mailkonto på Google. Inget konstigt med det tänkte jag först men hejdade mig sedan och tänkte efter. Mailet i sin helhet hade följande budskap:

artifact of possible interest. gone before you. I dont believe you! I snapped. it dry and sat …

Va?

Jag fattar inte. Varför skickar någon detta mail och vem är det som har tid och ork att göra det? Jag kan förstå utskick om diverse potenshöjande produkter, reklam av ett eller annat slag, kanske länkar till någon site med reklam som iallafall någon råkar klicka på, men det här…2 kommentarer to “Gåtfull spam?”

  1. Niklas says:

    Men så härligt dramatiskt. Ser fram emot fortsättningen.

  2. John says:

    Ja! Man kanske kan samla på dessa meddelanden och när man har allihopa så blir det en spännande historia…

Kommentera