Slumpad post: Utelek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Städdag med grillning

| 2007-04-22, 18:45

EldIdag var det dags för den vårliga städdagen. Ogräs rensades, rabatter krattades häckar klipptes, men framför allt stod vi och hängde på våra verktyg och pratade om ditt och datt. Den etapp vi tillhör har haft tur och fått väldigt enkla områden, så det kändes helt ok. Hann fixa lite på den egna tomten innan det var dax för en ny tradition – korvgrillning i Helikopterparken.

OmrådesmodellVi i den nya styrelsen fixade dit grillar och folk tog med det som skulle grillas. Den finns en modell av hela området som Småa förmodligen skapat när husen planerades. Denna bar vi ner och ställde på ett bord mitt i parken. Det blev ett välbesökt inslag i korvoset. Alla hade små anekdoter från byggtiden eller senare och pekade glatt ut var de bodde. På det hela taget en mycket lyckad tillställning.Kommentera