Slumpad post: Blandad kompott
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Donkey Konga och Wii

| 2007-04-21, 21:54

BongosBåde fredag- och lördagkvällen har gått i spelandets tecken. Igår var Katrin och Per här och givetvis plockades bongotrummorna fram. Det trummades frenetiskt ett par timmar, och det blev ett par rejäla asgarv.

Tennis med WiiIdag var vi bjudna till Kjell och Dejan, det bjöds på Kinamat och sen efter en kort match på bongotrummor (de har oxå ett set) så plockades deras Nintendo Wii fram. Den ena sporten efter den andra avverkades (Wii sports) och det var inte helt utan att det bröt fram en liten svettdroppe i pannan för man fick verkligen röra på sig när man spelade. Kanske blir det även lite träningsverk imorgon…2 kommentarer to “Donkey Konga och Wii”

  1. Sue says:

    Kan nu två dagar senare konstatera att man får grym träningsvärk av att spela Wii…

  2. […] På lördagkvällen försvann Christel och Boris på konsert med Dolly och vi frossade med Maja på Guitar Hero 3 på Nintendo Wii. Många gånger roligare än Wii sports som vi testat tidigare. […]

Kommentera