Slumpad post: Djur på vägen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rörliga mål

| 2007-05-07, 21:38

Missade nummerskyltarAtt plåta nummerskyltar är inte alltid så lätt. Idag såg vi två stycken man kunde ta kort på från en motorväg, men det visade sig svårare än man kunnat ana. Man får ju bara ett försök och när man misslyckas måste man åka ganska långt för att vända och åka tillbaka. Men skam den som ger sig.

Bilden föreställer några misslyckade bilder när vi försökte fotografera 065:an och 066:an Notera speciellt bilden där en lyktstolpe precis skymmer nummerskylten…8 kommentarer to “Rörliga mål”

 1. Niklas says:

  Hehehe…ja herregud, det är inte lätt det där.

 2. Niklas says:

  MEn försök att göra om bilden med stolpen, det går nog inte om man skulle vilja 🙂

 3. John says:

  Nä faktisk. Den skymmer också precis nummerdelen av skylten så det handlar om en timing på någon millisekund 😛

 4. lottawej says:

  Det var inte dåligt va med nuffror ni har hunnit med! Har ni varit runt på stan och jagat nya inredningsgrejer, eller är det nått annat projekt på gång kanske? 🙂

 5. Sue says:

  Nja inte vad jag känner till :mrgreen: Dock tror jag att turen vänt eller nåt sånt. Efter att ha varit nummertorka så regnar det nu regnr över oss!

 6. Vickan says:

  När började ni jaga egentligen? Jag kommer ihåg att Sue introducerade mej i det hela för flera år sedan, typ fyra. Nu var det så länge sedan jag såg något som var i närheten så jag kommer inte ihåg vad jag letar efter 🙄

 7. Sue says:

  Det var faktiskt Johanna W som introducerade mig i leken genom att peka på 010 i garaget på Linköpingskontoret :mrgreen: Tror det var för 4 eller 5 år sen!

Kommentera