Slumpad post: Inskolning dag 1
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vad har de tänkt?

| 2007-05-19, 16:54

Vi åkte till Bauhaus för att införskaffa lite ditt och datt (är ju långledigt nu så då påbörjas som vanligt en hel del projekt). När John letade skruv så strosade jag runt bland tygerna och fastnade i stuvhögen. Plockade på mig några (närmare bestämt sju) bitar, alla i plastpåsar med små pappersbitar fasttejpade på dem där de beskrev innehållet i storlek och pris. Så långt allt väl 🙂

Question markVäl i kassan då vi skulle betala så börjar kassörskan ta bort papperslapparna, vilket inte var så enkelt eftersom någon använt alldeles för mycket tejp på plastpåse. Man fick helt enkelt slita sönder påsen som tyget låg i. Dock inte nog med detta – sen visade det sig att hon var tvungen att för hand slå in längd, sen en 12-siffrig kod och sen rabatten. Ni kan ju ana hur de som stod bakom oss i kön kände. Själva hade vi svårt att hålla oss för skratt då det bara var för komiskt – de kan ju inte ha tänkt!!Kommentera