Slumpad post: Mer färg åt folket
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Minnet…

| 2007-05-23, 21:12

Ja, nu kan jag bara instämma i uttrycket “gröt i hjärnan på gravida”. Vet inte om det är för att jag samtidigt på nåt sätt slutat vilja ha koll på saker och ting. I vilket fall som helst så har jag dåligt minne, sämre koll och (nu minns jag tex inte vad jag skulle skriva här…).

Händer ganska ofta (minst ett par gånger varje dag) att jag mitt i ett samtal där jag för tillfället är den som pratar helt plötsligt tappar tråden helt och hållet.

-Öh… hm… vad var det nu jag skulle säga

Eller något liknande har jag fått klämma ur mig. Ibland minns jag vissa delar av det jag tänkt säga och fortsätter – förmodligen låter det konstigt i åhörarnas öron.

Skönt att ha lite självdistans och kunna garva åt det iaf!  :mrgreen:13 kommentarer to “Minnet…”

 1. sandra says:

  vänta bara tills bebben kommer då blir det helkört den första tiden :mrgreen: då var jar verkligen off, vilket inte säger lite 😉

 2. sandra says:

  jar är skånska och = jag 😳

 3. Sue says:

  Prova att logga in (för visst skapade du en användare) och bocka i att den ska komma ihåg dig, så kommer du att kunna editera dina kommenterar – mycket smidigt!!

 4. sandra says:

  ja jag kluddade till mig en användare men nu kommer jag inte ihåg hur jag skall göra…typiskt mig känns det som

 5. John says:

  Gå bara hit: http://blog.john.nu/wp-login.php och skriv in dina uppgifter. Glöm inte kryssa för “Remember me” innan du klickar på “Login”.

  När du är inloggad står det “Logged in as dittnamn” under “Leave a Reply” ovanför textfältet för kommentaren.

 6. sandra says:

  ok jag tror jag e me nu

 7. Anna says:

  Sandra har rätt, det är bara att vänja sig vid gröten. När bäbisen har kommit så får man inte (heller då) sova ordentligt plus att både känslor och hormoner jobbar på högvarv. Min hjärna har verkligen dragit ner på tempot.

  När jag besökte jobbet i förra veckan missade jag många uppenbara tillfällen att vara slagfärdig. Snart kommer jag nog igen. I slutet av mina timmar på jobbet kände jag redan en förbättring. 😛

 8. Sue says:

  Kan jag tänka mig, men jag tycker det är värt alla nattliga toabesök och alla andra besvär man dras med. Det är ju ändå en ny människa som blir resultatet och inget kan förta det.

 9. sandra says:

  nä det är rätt…..och NÄR kommer tjocka magen korten??????????????????????????+
  vilken vecka är du i?

 10. Sue says:

  26 nu och idag fick jag en kommentar från kollega som undrade om vi kollat upp om det blir tvillingar… Hmm… Det sparkar ju lite varstans i magen så det kanske var en liten gynnare som gömde sig på ultraljudet 😉
  Ska se om vi kan få ut någon bild i helgen.

 11. sandra says:

  härligt väntar med spänning. 😛
  tvillingar vore ju kul…..ta två betala för en….

 12. Sue says:

  Mmm… en erfarenhet iaf!

 13. Sue says:

  Sandra, nu kan du se magen på denna bild

Kommentera