Slumpad post: Vabb minus jobb
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Släp i repris

| 2007-06-03, 22:18

Mot IKEAIgår var det dax för soptipp och IKEA, en favorit i repris på flera sätt. Vi hyrde samma släp som vi transporterade soffan till Ed i och vi gjorde samma runda med samma personer som förra året.

Tre förvirrade herrar på tippenEfter att ha hämtat släpet hämtade vi upp Kjell och Dejan i Sjöstaden och det som de ville köra till tippen. Sen vidare till oss för att hämta garderoberna från extrarummet som John slog isär på fredagkvällen. Besöket på tippen i Vantör gick snabbt och lätt (lyckades tränga mig lite med en tant i vit bil :mrgreen: ).

IKEAIKEA-besöket gick utan några problem, det var dock lite nervöst när vi fick hjälp med att välja resårbotten eftersom personen vid datorn var samme man som hade vissa problem när vi bokade garderober…

Vi svängde förbi oss och Kjell och John bar upp vår resårbotten (ingick i planen så att jag skulle slippa bära), sen till Sjöstaden och till slut tillbaka med släpet (13:58 – vi hade bokat till 14:00). Vi avslutade med lunch på Alfredos i Sjöstaden.2 kommentarer to “Släp i repris”

  1. Kjell says:

    Fina bilder! Särskilt den på tippen. Tre män med fullt fokus på tre helt olika saker…
    Btw: Framgång! Mittbalken är på plats och i natt blir det premiär!

  2. Sue says:

    Hur gick det? Sov ni gott?

Kommentera