Slumpad post: Rätt färdiga
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Olsson, Belinda: Gravidchock

| 2007-06-03, 9:16

Olsson, Belinda; GravidchockOj, vilka fördomar jag hade inför att läsa den här boken. Blev dock glatt överraskad då det finns en historia oxå 🙂 Att jag sen inte alls känner igen mig i de tankar och det agerande huvudpersonen Agata har, det gör absolut ingenting. Språket är otroligt lättflytande och underhållande. Så jag kan rekommendera den för alla – inte bara de som har magar med aliens i. Läste att det ska bli en trilogi och jag ser fram emot fortsättningen!6 kommentarer to “Olsson, Belinda: Gravidchock”

 1. Vickan says:

  Man blir lite avundsjuk, tänk att hinna läsa en bok. Att hinna läsa flera på en månad låter som en utopi, men jag sparar väl mina böcker tills jag bllir gammal.

 2. John says:

  Vi sparar också böcker…

 3. Sue says:

  Där har man fördelen med t-bana till jobbet. 15 minuter till jobbet och 15 minuter hem :mrgreen:
  Plus att jag har en ovana att vakna tidigit på morgonen och inte kunna somna om – då passar jag på att läsa. Så här års är det ju dessutom ljust tidigt så det känns lite roligare att ligga vaken då.

 4. Lina says:

  Hej!

  Jag har också läst den. Gjorde det när Majken var några veckor så grosessen var ju avslutad, men jag måste säga att jag väntade mig lite mer av en av författarna till feministboken Fittstim. Tyckte nog att det inte alls var coolt att förneka sin graviditet så mycket.

  Lina.

 5. Sue says:

  Nä, jag håller helt med.

 6. […] boken om Agata och jag inser att jag som tyckte första boken var riktigt bra inte längre gillar serien. Känner verkligen inte igen mig i hur huvudpersonen agerar i många […]

Kommentera