Slumpad post: Veckans meny
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skyddsnät

| 2007-06-10, 16:38

NätdörrFörra sommaren byggde John en nätdörr till balkongdörren så att man kan ha den öppen under varma sommarnätter utan att det kommer in myggor och annat otyg.

BorraFör min del är den mest för att slippa bli irriterad på insekter och slippa myggbett. För John handlar det mer om att skydda sig mot större nattfjärilar och dylikt. Igår grillade vi hos grannarna och in i deras uterum kom den största nattfjäril jag någonsin sett (Johns beskrivning var att den var lika stor som ett mycket litet jumbojet). Vi fick ett och annat skratt åt John som snabbt tog sig ut ur rummet och sen stod utanför och spanade medans Stefan jagade iväg den.

GångjärnNär den flög iväg mot vår balkong tror jag det var en mycket nöjd John eftersom han tidigare på dagen hade satt fast nätdörren på gångjärn. Det fanns inte en chans för nattfjärilen att ta sig in i vårt sovrum 🙂2 kommentarer to “Skyddsnät”

  1. Kjell says:

    Ett bildreportage om en nätdörr… det är som pornografi för mig!

  2. Sue says:

    Haha, då ska vi kanske fortsätta på den banan så har vi dig som trogen gäst :mrgreen:
    Faktum är att det mest är för vårt eget minnes skull – så vi om några år kan sitta och läsa och säga: “Göta petter, tog det 1,5 år före vi fick upp den”.

Kommentera