Slumpad post: Om mer tid fanns
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hibiskus

| 2007-06-12, 16:14

HibiskusI vanliga fall brukar jag hålla mig till gröna växter istället för såna som blommar för det brukar sällan lyckas för mig. Av någon anledning köpte vi dock en Hibiskusutförsäljningen för någon vecka sen. Nu är det ju lite fusk för den hade stora fina knoppar redan när vi köpte men i år blommar den åtminstone! Får väl se hur bra det går att få den att blomma igen om ett år (eller hur ofta den nu blommar). Finns ju lite skötseltips här och var på internet.3 kommentarer to “Hibiskus”

  1. Lotta says:

    Har du ALLTID varit så här intresserad av växter eller är det nått sorts hus-tics du har fått 😉 Jag tror iofs att jag sett många växter hemma hos dig under åren… Känner att mina kommentarer i ämnet antingen blir väldigt innehållslösa eller retsamma 😈

  2. Sue says:

    Hehe… Har väl alltid funnits där på något sätt (växte mer eller mindre upp mitt i potatislandet) men inte funnits möjlighet att göra något av det under lång tid. Nu känns det ganska så lagom med en radhusträdgård. Tar lagom mycket tid och är lagom jobbigt :mrgreen:

  3. Sue says:

    Kan meddela att hibiskusen för längesedan har försvunnit från vårt hus och det bara bevisar att det inte ska komma in såna växter i vårt hus 😆

Kommentera