Slumpad post: Flatenrunda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Midsommar i Kvibille

| 2007-06-28, 11:45

Midsommar i KvibilleSemestern inleddes med en tur ner till Halmstad/Kvibille för att fira midsommar. Ibland tittade solen fram under vår vistelse men för det mesta stod regnet som spön i backen – precis som det ska vara. På nyheterna rapporterades 92 mm i Halmstad under midsommardygnet vilket tydligen var något slags rekord. Det enda som var torrt var våra badkläder.

En dag före avresa anslöt Inga-Stina och på hemvägen hann vi med ett besök hos faster Signe i Tingsryd. Nu är vi tillbaka i Sthlm, utsövda, förslappade och bortskämda med mat. Dax att ta tag i alla vilande projekt kanske?4 kommentarer to “Midsommar i Kvibille”

  1. […] vår hemfärd från Kvibille så tog vi en sväng via Tingsryd och lunchen intogs på campingen där. När vi skulle åka iväg […]

  2. Niklas says:

    Bilderna på picassa är “gamla”. Ser inte till några nya alls…

  3. John says:

    Hmm… Konstigt! Kan det vara någon cachning i din browser som gör det. Det borde finnas 14 nya bilder längst ner…

Kommentera