Slumpad post: Ljungen planterad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Har du tummen mitt i handen?

| 2007-06-29, 12:39

Nu när sommaren är här är det dax att verkställa alla projekt man pratat om under vintern och det blir svårt om man har tummen mitt i handen. Alltså bäst att kolla först!

Grattis, du verkar ha hittat en lagom nivå för dina projekt. Man behöver inte göra allt själv och det är inte alltid tiden räcker till. Vi tror du är mogen för det där stora projektet som aldrig verkar bli av. Med lite hjälp från goda vänner så är vi övertygade om att du kommer att klara det galant. Lycka till!

Kanske dax att bygga en sommarstuga!? För de som redan har sommarstuga kan man även göra testet “Är du en riktigt sommartorpare?”.11 kommentarer to “Har du tummen mitt i handen?”

 1. John says:

  Grattis, du verkar ha hittat en lagom nivå för dina projekt. Man behöver inte göra allt själv och det är inte alltid tiden räcker till. Vi tror du är mogen för det där stora projektet som aldrig verkar bli av. Med lite hjälp från goda vänner så är vi övertygade om att du kommer att klara det galant. Lycka till!

 2. sandra says:

  Eftersom vi har stuga i Dalsland gjorde jag sommartorps testet och det gick ganska bra ändå trots att vi inte har utedass och hängmatta 😛

  Du är på god väg att bli en “sommartorpare”. Du är något mitt emellan en sommartorpare och stadsmänniska, tekniken och bekvämligheten är på väg in i torpet men du vill ändå bevara den lantliga känslan. Ha en trevlig sommar!

 3. Anna says:

  Att anlita en hantverkare är inget att skämmas över. Tvärtom kan det vara billigare och bättre. Du är förmodligen bättre på att komma på fina idéer än att genomföra dem. Vi hoppas att du får riktigt många bra tips och mycket inspiration i årets upplaga av Sommartorpet. Och kom ihåg att övning ger färdighet.

  Nåja, bor man i hyresrätt och har ingen sommarstuga så får man inte någon övning…

 4. Sue says:

  Teknik och bekvämlighet är bra grejer – även i sommarstugor 😀 Undras om Ernst har förstått det?

  Kanske snart dax för hus, så då får ni öva lite mer?

 5. Anna says:

  Jovisst, vi fantiserar och skrapar triss. Idag vann vi 50 spänn så drömmen är vid liv.

 6. Sue says:

  Alltid något? Kanske är det Åmål som gäller? 😉
  Håller tummarna för att det ska bli storvinst. Ni får komma och grilla här någon kväll när det är fint väder och ta med lite lotter så kanske det ger lite tur?

 7. Anna says:

  Vi löste in 50-vinsten hos videomannen. Två nya fräscha lotter. Ingen vinst så nu är vi tillbaka på ruta ett. Om ett grillskrap ger bättre tur så är vi definitivt på. 🙂

 8. Sue says:

  Tror på grillskrap. Lite många kvällar uppbokade just nu i dagarna men i slutet av nästa vecka börjar det blir många lediga kvällar. Hör av er när det funkar 😀

 9. Syster Yster says:

  Låter ju betryggande med tanke på mina bostadsplaner…:

  “Grattis! Oss lurar du inte, du måste vara hantverkare, eller hur? Om du inte är det så verkar du ha full kontroll på det som har med bygg att göra. Hoppas du får värdefulla tips i årets sommartorp och kanske t o m förverkligar dem på ditt eget torp.”

  Synd bara att jag inte kommer att ha TV – jag kommer ju att missa alla fixar-program 😉

 10. Syster Yster says:

  PS: Det där andra testet tänker jag inte bevärdiga med en kommentar – jag är (eller står i begrepp att bli) ju ÅRETRUNT-torpare, jag!

 11. Sue says:

  Haha! Underbart. Kanske kan du kontakta SVT inför kommande säsong av Sommartorpet eftersom Ernst är på väg till TV4?

Kommentera