Slumpad post: Lilla jullådan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spel och hamburgare

| 2007-07-05, 15:33

hamburgare2Spelkväll med Per var inbokad igår och givetvis var det ett gyllene tillfälle att passa på att fira USAs nationaldag genom att dagen till ära grilla hamburgare.

hamburgare1Själva spelandet bestod i den gamla favoriten Donkey Konga, där Per är en naturbegåvning. Svetten lackade och vi pausade med att dricka Advocaat och äta kladdkaka (ett specialrecept som Per hade där kladdkakan efter besöket i ugnen ska ligga till sig i frysen…). GOTT!3 kommentarer to “Spel och hamburgare”

 1. Per says:

  Advocaat och Donkey Konga är självklara ingredienser vid besök hos JoS 😆 Det där med naturbegåvning var dock en lindrig överdrift – i den mån jag prickar in någon figur så är det på inspiration från Advocaaten. Hamburgarna skulle ha gjort en Texansk (eller vad det heter) barbecuemästare gröna av avund – jag är fortfarande mätt såhär halvannat dygn efteråt!

  Det enda jag saknade var en livedemonstration av myggelpåfösaren – efter att vi tog ut denna dödliga tingest vågade sig inget levande väsen i närheten av huset. Nästa gång ska jag ta med några nattfjärilar, och sedan luta mig tillbaka och iaktta när John bestialiskt tar livet av dem… 😉

 2. Niklas says:

  Jag tyckte att hamburgarna så oerhört små ut. Men efter att ha läst att Per blev väldigt mätt på dom så inser jag självklart att grillen är gigantisk i sina mått. Antar att burgarna är 200 grammare och att måtten på grillytan mäts i meter- 😎

 3. John says:

  Ja, grillen är faktiskt ganska stor. Frågan är om den inte är för stor eftersom det går åt väldigt mycket briketter när man ska grilla.

Kommentera