Slumpad post: Saknad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Digitalpiano

| 2007-07-12, 22:30

DigitalpianoNu när vi röjt på vinden och fått tillbaka lite på skatten kände vi att vi måste köpa en stor möbel. Det blev ett digitalpiano.

Vi har länge gått o funderat men inte hittat något passande. För några veckor sedan var vi på en musikaffär på söder och provade en massa modeller men de som kändes bra att spela på kostade en smärre förmögenhet. Idag hittade vi dock ett begagnat piano i Täby via Blocket där både priset var överkomligt och spelkänslan utmärkt. En 58 kg pjäs som fick plats på millimetern i bilen och sedan i huset. Nu måste vi verkligen se till att göra oss av med den gamla soffan som just nu bara står där i vardagsrummet o tar plats.7 kommentarer to “Digitalpiano”

 1. Niklas says:

  Fantastiskt. Vilket lysande initiativ tycker jag.

 2. lottawej says:

  Jo det är klart, har man röjt x antal kvadratmeter i huset, t ex på vinden, måste man ju fylla x m2 med något nytt 👿 Men piano är ju roligare än kartonger så ni gör nog rätt 🙂

 3. Sue says:

  Vi tror att möbleringen kommer att kännas helt ok när vi blivit av med det vi ska få bort. Men som vi har börjat lära oss – var sak har sin tid och man kan inte stressa fram allting samtidigt även om man vill. Till jul tror vi att det kommer att ha ordnat sig iaf!

 4. John says:

  Kanske till och med årets…

 5. […] Digitalpiano, fiskar och tv-spel var populära inslag under vistelsen. Vi trotsade även höstrusket ett tag på lördagen för att visa lite hur området ser ut. Vardagen | besök | Trackback | RSS […]

 6. […] fram emot julmys då kanske John kan få nytta av noterna och spela piano när vi […]

 7. […] snart fem år sen köpte jag ett digitalpiano och i syfte att komma igång med datormusiken igen har jag nu köpt en monitor och […]

Kommentera