Slumpad post: Glittrig Imse Vimse spindel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sovrum klart – nästan

| 2007-07-15, 22:24

Garderobslösning färdig Ända sen vi flyttade in så har vi funderat på en garderobslösning i sovrummet. Saker som golv- och taklist har därför fått vänta. Redan under förra årets sommarsemester var vi minuter från att beställa en helhetslösning på Bauhaus, väntetiden på 4 veckor hejdade oss. Nästa plan var att bygga själv med en Elfa-lösning, till slut blev det serien Pax från IKEA som inhandlades i februari.

TaklistDe stora skåpen monterades snabbt ihop och fylldes men de väggfasta skåpen som skulle sitta över sängen satte vi upp först på semestern och när så allt var på plats kunde taklisten spikas upp. Körde samma lösning som i vardagsrum och hall nere, dvs rep.

Golvlist hade inhandlats på IKEA vid något tillfälle då vi lessnat på den gulnande i lackad furu som fanns vid inflyttningen. Det visade sig dock vara ett misstag eftersom de var totalt värdelösa. De satt dåligt och var dessutom fula – vi får åka och köpa riktig trälist någon annan gång.4 kommentarer to “Sovrum klart – nästan”

  1. Niklas says:

    Nice, verkligen nice

  2. […] sattes dessa planer i verket direkt. Skåpet hade vi redan – det hade blivit över när vi installerade garderober i sovrummet – så det sattes upp på några timmar. Väggfasta hyllor får vänta ett tag dock. Hus | […]

  3. […] när vi blev sambos för 5 år sen. Vi monterade ner den förra våren för att få plats med vår garderobslösning och byggde istället en […]

  4. […] januari bytte vi dessutom sänglampor eftersom de gamla från IKEA slutade funka. Hus | lampa, pyssel, säng, sovrum, sy, tyg | Trackback | […]

Kommentera