Slumpad post: Blodpudding
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Picknick och båttur

| 2007-07-18, 22:19

Sara och Sue i båtenVi trotsade vindarna och åkte ut till Saltsjöbaden med Sara. Först blev det picknick på klipphäll i lä där en skara änder underhöll oss med vippande ändor och kväkanden. Dessa ersattes dessvärre senare av en skock skrikande och badande barn med två vinpimplande mammor som tog plats ca 1 meter ifrån oss på klippan, då kände vi att det var dags att ta en båttur istället. Med Sara bakom ratten stävade vi ut på böljan den blå. Båten med sina 90 hästar höll en hyfsad fart bland kobbar och skär. Havsluften gjorde att vi förmodligen kommer sova gott i natt.

Picknick vy And ÄndorEn kommentar to “Picknick och båttur”

  1. […] väg hem från en picknick i Saltsjöbaden kör plötsligt 075:an om oss. Vi hänger på lagom länge för att hala upp kameran och få en […]

Kommentera