Slumpad post: Dukat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Abascal, Gudrun: Att föda

| 2007-07-19, 8:20

Abascal, Gudrun; Att födaEn bok om att föda på 311 sidor, kändes som att det skulle bli trögt att ta sig igenom måste jag erkänna. Blev positivt överraskad och det gick väldigt lätt att läsa. Hon skriver väldigt bra och det känns som bra information i boken. Täcker många områden som man som gravid går och funderar över 🙂

Kan rekommenderas redan när man funderar på att försöka bli gravid!4 kommentarer to “Abascal, Gudrun: Att föda”

 1. Jojo says:

  Visst är den bra. Barnmorskan som höll i den vattengympa för gravida som jag gick på sa att det är den enda bok man behöver läsa innan man ska föda, den är “outstanding”. Lite intressant var dock att jag inte kunde ta till mig den förrän en dryg månad innan det var dags. Jag tror att man läser den med andra ögon när man vet att man snart själv ska föda.

  Jag tyckte om den för att den gav så många goda och användbara råd om ens inställning, hur man ska hantera värkarbetet och hur man kan tänka kring förlossningställningar t.ex. Jag är väldigt glad att jag läste den innan det var dags, för den var till stor hjälp.

 2. Sue says:

  Kan tänka mig det. Har läst i en del andra böcker och det är en hel del saker som återkommer här och var men i denna tror jag att jag gillade attityden och sättet hon skrev bättre än någon annanstans och inte heller fanns det saker hon undvek att skriva om – så som det kan vara i andra böcker.

 3. Anna says:

  Håller med om att det är en bra bok. Jag använde den mest som referenslitteratur. Har säkert läst hela men i omkastad ordning. Om jag funderat extra på något särskilt så passade jag på att läsa om det. För allt finns med. Möjligen uteslöt jag de delar som handlade om allt som kunde gå fel. Jag ville vara fokuserad på att det skulle gå bra och att bebisen var frisk.

 4. Sue says:

  Jag gillade faktiskt delarna om vad som kan gå fel. Känns skönt att veta på något sätt – men sån är ju jag. Vill ha koll 🙂

Kommentera