Slumpad post: Hobby
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Krassen blommar

| 2007-07-31, 20:36

Blev ju tyvärr inte så många frön sådda denna vår eftersom jag aldrig fick tummen ur, men det lilla jag orkade så plus lite bonusar börjar iaf blomma nu. Vi får väl se vad som mer kan komma upp i trädgården, säsongen är ju faktiskt inte över ännu!

Krasse 1
Krassen på framsidan i förstugan.

Krasse 2
Bonus i rabatten där jag sådde krasse förra året tillsammans med kejsarvindorna. Måste ha legat kvar fröer från förra året helt enkelt! Lite skönt för den rabatten har verkligen inte blivit så omhändertagen som jag skulle vilja. Mest pga att de dagar då jag haft tid och ork att pyssla där så har det regnat och vem katten vill hålla på i en rabatt då?

Krasse 3
Till sist en bild på staketet på baksidan där jag la lite jord på gräsmattan och stoppade ner lite fröer. De har nu tom börjat klättra lite. Om solen visar sig lite mer aktiv framöver så tror jag snart att hela staketet är täckt – det var iaf den ursprungliga planen 😆5 kommentarer to “Krassen blommar”

 1. Syster Yster says:

  Det är alltid det som får mig att häpna lite över det här med trädgård – att den måste skötas också! Jag menar, att man måste vattna växterna inomhus ger ju sig självt, men plantor ute ska väl klara sig själva?!? (Från en Syster Yster som är kattvakt i ett hus med trädgård den här veckan… En välskött trädgård… var det i a f…) :mrgreen:

 2. Syster Yster says:

  Men det ser ut att bli fint hos er! 🙂

 3. Sue says:

  Ja vi hoppas det, trots den regniga sommaren. 6 arbetsdagar till och sen har jag förhoppningsvis tid och ork att förfina lite både inne och ute!

 4. Syster Yster says:

  Det ska väl bli fint nu? Jag funderade lite på att titta upp, och tänkte nästa helg? D v s 17-19 augusti om ni inte har några invändningar? Måste nog flytta in och bosätta mig lite helgen som kommer – typ, städa o så… – men sedan?! Då kan jag ocså hjälpa till att förfina!

 5. Sue says:

  Ah, vad trevligt! Vi har inte några aktiviteter inplanerade eftersom det är en leverans som får styra det hela lite numera… 😉
  Du är alltså MYCKET välkommen!

Kommentera