Slumpad post: Direktkommunikation
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Karin Mamma Andersson

| 2007-08-04, 22:16

Har ju glömt berätta att jag faktiskt varit lite kulturell. Precis som vanligt så behövdes besök från annan ort för att få tummen ur. Veronica och Per kom upp från Åmål förra helgen för att se hur vi bor och för att besöka Moderna museets utställning av Karin Mamma Andersson. Måste säga att hennes konst var väldigt speciell och egen. Gillade färgerna och det fanns ett par tavlor som jag gillade riktigt mycket.

Sen är det ju som alltid när man lärt sig om något nytt, man ser namnet i flera sammanhang. Senast i dag när jag läste Svart stig så nämndes hon i den! Enligt DN härom dagen så har hennes utställning slagit publikrekord och hon räknas som en av Sveriges största konstnärer – det är knappt man vågar erkänna att jag för två veckor sen inte kände till henne. Samtidigt skönt att kunna lära sig nya saker!

Karin Mamma AnderssonKommentera