Slumpad post: Nagellack
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tapeten uppe

| 2007-08-20, 18:31

TapetseringNu har vi äntligen fått upp den fina gröna tapeten i tätisrummet. Faktum är att denna tapet var den första vi köpte i januari 2006 under flyttrenoveringen, men just detta rum prioriterades ner och har alltså fått vänta tills nu.

John har semester denna vecka så därför kunde vi hålla på idag oxå. Under helgen har vi slipat klart på väggar och tak, sen målat runt fönstret och i taket. Först när det var gjort (och torrt) så kunde vi börja tapetsera. Anna och Tyra kom förbi och hjälpte till med våderna vilket uppskattades.

Kvar att göra är torka bort överflödigt tapetlkister, sätta upp taklist (rep), lägga golv (en sobert grå heltäckningsmatta) och spika golvlist. Snart klart med andra ord…7 kommentarer to “Tapeten uppe”

 1. Niklas says:

  OJoj, va duktiga ni är 🙂

  Hoppas att vi får komma och inspektera nästa helg?

 2. Camilla says:

  Snyggt! Kommer ni ner och hjälper oss att tapetsera när vi flyttat?? Ni har ju verkligen ångan uppe nu och fixar en massa :mrgreen:

 3. sandra says:

  herregud vilken energi ni har 😯
  själv sitter jag och funderar på om jag skall orka tömma diskmaskinen eller låta det vara och plocka ur efter hand jag behöver grejerna 😉 .

  Fin behaglig grön färg, bebben kommer sova gott i sitt fina rum tror jag.

 4. John says:

  Hoppas att vi får komma och inspektera nästa helg?

  Givetvis är ni välkomna – tätisen har dock sista ordet…

 5. Sue says:

  Vi kommer nog inte att orka fortsätta med någon renovering efter detta känns det som… däremot kan vi givetvis stå vid sidan och komma med tips och glada tillrop :mrgreen:

 6. Sue says:

  Snart kommer mera!

Kommentera